Proljetno piramidanje

Prospavao sam noć bez buđenja, u dubokom snu, u nekoj nesvijesti bez snova.
Nekako mi bude žao kad tako spavam. Volim noću, u snu, biti svjestan sebe i svog postojanja. Pa makar to postojanje bilo samo u snovima.
Volim i probuditi se noću pa imati mogućnost odluke – nastaviti spavati ili ustati i nešto raditi. Onda budem danima pospan, pa život prolazi kao u snu.

Nakon takvog noćašnjeg, dubokog spavanja, osjećam dugo bol u tijelu. A lijen sam malo provježbati ujutro da razgibam mišiće i podmažem zglobove.
Opet, da sam se noćas probudio, sigurno bih uhvatio ono mikrovalno zračenje iz svemira koje ima znatno veći intenzitet noću nego danju pa sad ne bih kukao ovdje. Bio bih fit i spreman za akciju.

Možda bi bilo zgodno sagraditi piramidu. Pa spavati u njoj, pronaći mjesto gdje je hiperpulsirajuće spinsko mikrovalno polje najvećih intenziteta. Pročistio bih auru, ojačao zdravlje, pospješio ozdravljenje… zapravo najviše od svega me intrigira razvijanje psihičke aktivnosti i paranormalnih sposobnosti (vidovitosti i telepatije). Mmm… gdje bi mi bio kraj?!? U beskraju?

A ne bih ni žilete trebao kupovati. Jer poznato je i vrapcima na krovu da tijekom brijanja oštrica žileta kapilarnim efektom upije molekule vode u kristaliničnu strukturu svoje oštrice, uslijed čega se izobliči i time dodatno neabrazivno zatupi. Pod utjecajem tog polja uklanjaju se zaostale molekule vode iz mikrokristalnih pukotina, regeneriraju se reverzibilne dislokacije u kristaliničnoj strukturi čelika pa se to manifestira u nemehaničkom oštrenju žileta.

Idem se sad brijati električnim brijačim aparatom. (Može li se u piramidi produžiti trajanje baterija između dva punjenja? Možda uopće ne treba baterije?)

– Dobar dan, izvolite? – pitam osobu koja se iznenadno pojavila ispred mene.

– Glupane, pa ja sam tvoj odraz u ogledalu! – odgovara neljubazni tip.

– Ideš! Pa izgledaš kao da cijelu noć nisi spavao! – ne ostajem mu dužan.

– I nisam! Zahvaljujući tebi i tvom umu! Dok ti spavaš k’o top, ja moram raditi sve što ti zaboraviš u snu. – neargumentirano započinje svađu.

Ali ja ga ignoriram i odlučujem ga ostaviti neobrijanog. Možda ga više nikad neću brijati.
Ta proljeće je. Imam pravo na ishitrene odluke i nestabilno ponašanje.

Ovaj unos je objavljen u s rubova zbilje. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.